Garanție și Service

Garanția produselor noi achizitionate prin site-ul www.cons-music.md, conform legii, este de 2 ani pentru persoanele fizice si 1 an pentru persoanele juridice de la data cumpararii. Produsele sunt noi in ambalaje originale.

Nu se acorda garantie pentru produse consumabile: pene, fete de toba, bete de toba, cabluri, mufe, stative, corzi si alte produse asemanatoare.

Nu intra sub incidenta garantiei, chiar daca in dreptul produselor se specifica termenul de garantie:

– Partile mobile ale difuzoarelor
– Lichidele de orice fel
– Becurile
– Fetele de toba
– Corzile de chitara
– In general orice tip de consumabil
– Microfoanele descentrate datorita socurilor (scapare din mana)
– Cutiile de rezonanta ale instrumentelor, crapate in urma loviturilor
– Bobine
– Filtrele celon
– Cabluri
– Cinele, corzi, pene
– Gaturile instrumentelor cu corzi, curbate datorita folosirii unor corzi neadecvate (ex. corzi chitara acustica montate pe chitara clasica)
– Piesele de schimb pentru diverse echipamente si instrumente!

Lipsa documentelor

Produsele se prezinta in unitatile service insotite de factura fiscala in original si certificatul de garantie. Lipsa acestor documente atrage iesirea din garantie a produselor!

Lipsa ambalajului original

Ambalajul original nu este obligatoriu, insa clientul isi asuma posibilele daune rezultate in timpul transportului tur-retur a marfurilor, datorate ambalarii necorespunzatoare..
Defectiunile provocate de calitatea curentului

In cazul in care se constata ca echipamentele prezentate in service prezinta defectiuni provocate de supra sarcina electrica, acestea se remediaza doar contra cost. Va sfatuim sa folositi prize de calitate cu impamantare si stabilizatoare de tensiune. Nu folositi in acelasi prelungitor mai multe echipamente cu consum mare de energie.
Microfoanele arse datorita alimentarii necorespunzatoare cu functia +48 V nu beneficiaza de garantie!

Defectiunile provocate de suprasolicitari

Toate defectiunile provocate de suprasolicitarea echipamentelor se repara contra cost. In aceasta categorie intra boxele, amplificatoarele, mixerele amplificate.

Interventia neautorizata

Incercarea de reparare sau modificare a echipamentelor in unitati neautorizate atrage iesirea din garantie a produselor!

Echipamentele utilizate necorespunzator

Echipamentele utilizate in cluburi, discoteci, etc. care sunt aduse in garantie cu defectiuni provocate de praf sau impuritati nu intra sub incidenta garantiei. In aceasta categorie intra ventilatoarele de racire, partile mobile interne si unitatile optice ale playerelor. De asemenea defectiunile provocate mixerelor si echipamentelor de DJ prin lovirea partilor care produc efecte de suntet. Indiferent de cat de incendiara este petrecerea nu uitati ca echipamentul produce acelasi efect indiferent daca il apasati delicat sau il loviti cu violenta.

Returnarea produselor în garanție:

Produsele in garantie care prezinta defectiuni pot fi returnate atat timp cat indeplinesc toate conditiile specificate in certificatele de garantie, plata expedierii tur-retur fiind suportate de Cons Music. Reparatia sau inlocuire produselor se va face in 15 zile.

 

Pentru orice nelamuriri, ne puteti scrie la cons-music@mail.ru.